Home   |   Contact    |    Locaties    |    Partners    |    Foto's    |    Over Larger Than Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Over Larger Than Life

 

 

 

 

 

 

 

Speuren

 

Ons basisprincipe is: mensen in creatief samenspel met anderen positieve ervaringen laten opdoen, in een groene omgeving met eenvoudige, waar mogelijk natuurlijke materialen, en met respect voor mens, dier en milieu.
 

Oprichter en eigenaar van Larger Than Life, Steve Pasveer, werd vanaf 1996 na afronding van zijn studie Psychologie van Cultuur en Religie aan de Universiteit van Nijmegen door meer dan 20 verschillende buitensportorganisaties ingehuurd. De eerste jaren van Larger Than Life verrichte Steve voornamelijk freelance-werk; in de loop van de tijd groeide het aantal evenementen onder eigen vlag.

 

Tijdens en na deze periode bouwde Steve ervaring op met de meest uiteenlopende groepen, activiteiten, locaties en situaties.

 

Na zijn psychologiestudie volgde Steve (instructeurs-)opleidingen in diverse disciplines zoals rots-, boom-, en industrieel klimmen, speleologie, canyoning, en paragliding. Daarnaast volgde hij interne opleidingen bij diverse outdoorbedrijven, onder andere in kayakken, mountainbiken, knoopvaardigheid, instructiedidactiek, survival- en oriŽntatie-technieken, en het begeleiden van communicatie- en teamtrainingen.

 

Een intensieve Train the Trainer cursus bracht verdieping in bedrijfs- en teamtrainingen, ondersteund met outdoor opdrachten. Als outdoortrainer werkt Steve samen met Taberna, Chenta, Haagse Beek, Pragmavision en Mountain Network.

Een andere kant van Steve ligt in het creatieve vlak. Hij ontwerpt en maakt een groot aantal props, kostuums en decors voor uiteenlopende activiteiten en evenementen, waaronder een compleet Elvenkostuum, 'antieke' kaarten voor de Piratentocht, houten teamspellen, en attributen voor activiteiten & toneel, onder andere ten bate van zomerkampen van de Nijmeegse jeugdvereniging SKJ (zie bijvoorbeeld de top van onze foto-pagina).

 

Op muzikaal gebied is Steve actief sinds 1990 met het schrijven van songteksten in het Engels, en het componeren van zang en gitaar. Vanaf 1999 begon hij zich steeds meer te richten op muziekproductie, leerde er andere instrumenten bij, en deed hij ervaring op met opname- en geluidsbewerkingstechniek, waaronder het editen van geluidssporen, mixen en masteren van CD's. Daarnaast is Steve ontwerper en editor van hoezen en cd-boekjes.

 

Bij Larger Than Life evenementen treedt Steve op als gitarist/zanger bij kampvuren. Als Steve Merlin werkt hij momenteel aan zijn derde en vierde rockalbum. Zijn eerste albums zijn te beluisteren op stevemerlin.bandcamp.com. Meer informatie over Steve Merlin is te vinden op www.stevemerlin.nl.

Larger Than Life geeft nieuwe invulling aan het begrip "van je hobby je werk maken": alles waarin we zelf geÔnteresseerd zijn en waar we voldoening uithalen, bieden we u aan om zelf uit te proberen. Wandel op uw gemak door onze website en u krijgt een indruk van de strekking van onze interesses; we maken u er graag deelgenoot van.

 

 

 

 

In ons fotoalbum:

Een vriendengroep bouwt een zes meter lange draak van bamboestokken

  Like LTL

op Facebook

 LinkedIn

Vaste locaties:

 Thornsche Molen Ooijpolder

Heksendans

 Berg en Dal

Maikenshof accommodations gem. Berg en Dal

Frisco: catering

 op locatie

Partners in Team Trainings

Larger Than Life Productions

last update: 17 Nov 2019

 

 

 

elventocht, piratentocht,

kaart- & kompastochten

Klimmen

 

 

 

wand- & kratjesklimmen, tokkelen & touwbanen

Bouwen

 

 

 

bamboebouwen, pionieren, vlotbouwen & vlotvaren

Schieten

 

 

 

hand- & kruisboogschieten,  katapult- & blijdebouwen

Teambuilding

 

 

 

unieke teamspellen voor training & recreatie

Sportdag & Kamp

 

 

 

activiteiten & programma's voor scholen & scoutings

Buurt- & Kinderfeest

 

 

 

zeskampen, speurtochten,

workshops & entertainment

Arrangementen

 

 

 

volledig verzorgd: activiteiten

& catering op elke locatie

Paragliding

 

 

 

cursussen in het Zwarte Woud & in de Vogezen

Muziek, Acrobatiek, Theater

 

 

 

 

live muziek bij uw kampvuur,

acro- & theaterworkshops,  props- & decorontwerp

Verhuur & Service

 

 

 

 

instructeurs, spelmateriaal, mountainbikes, TV & PA

Dienstverlening

 

 

 

 

advies & ondersteuning,

EHBO, verhuisservice

 

 

   Paginatop

 

 

 

 

D.v.Poldersveldtweg 37  |  6523 CV Nijmegen  |  +31(0)625058247  |  KvK 09104944  |  Disclaimer  |  Leveringsvoorwaarden

Webdesign by Steve M

 © 2014 LargerThanLife